Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Cengiz, Eğitim-bir-sen'i Ziyaret Etti

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, Eğitim-Bir-Sen Kilis Şubesi’ni ziyaret etti.

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Cengiz, Eğitim-bir-sen'i Ziyaret Etti
Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, Dernek Genel Sekreteri İbrahim Altan, yardım gönüllüsü ve eski sinema oyuncusu İbrahim Uğurlu ve beraberindekiler, Eğitim-Bir-Sen Kilis Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Kilis'te Suriyeli mültecilere yönelik yardım çalışmalarında AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Urfalıoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Eğitim-Bir-Sen Kilis Şube Başkanı Bekir Şen, misafirlere hoş geldiniz dedikten sonra yardımlaşmanın önemine değindi. Veren elin her zaman alan elden üstün olduğunu dile getiren Şen, hayırda yarışmış bir ecdadın torunları olarak kim olursa olsun her zaman mazluma el uzatmak gerektiğini söyledi.

Şen, kendisinin de bir zamanlar Deniz Feneri Derneği ile birlikte ildeki yardım çalışmalarına katıldığını belirterek, "Ülke genelinde ve Kilis'te yıllardan beri gerçekleştirmiş oldukları yardım faaliyetlerinden ötürü, ve bilhassa ülkelerindeki iç savaş dolayısıyla ülkemize sığınan dost ve kardeş Suriye halkına yaptıkları yardım çalışmalarından dolayı, Deniz Feneri Derneği’ne candan şükranlarımı ifade etmek istiyorum" dedi.

Yardım çalışmalarında maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında görmekten memnuniyet duydukları Eğitim-Bir-Sen camiasına teşekkürlerini ileterek sözlerine başlayan Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Cengiz ise, gerek ilde gerekse de ülke genelinde gerçekleştirdikleri yardım organizasyonları hakkında bilgi verdi. Cengiz, yardımsever Kilis halkına da hem kendi muhtaçlarına, hem de Suriyeli mültecilere gösterdikleri yardımlardan ötürü teşekkürlerini sundu .
Kaynak: İHA