Gaziantep'te Verileri İnkar Etmek ve Yeniden Kodlanmak Paneli

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından ‘’Verileri İnkar Etmek ve Yeniden Kodlanmak’’ adlı panel Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) gerçekleştirildi.

Gaziantep'te Verileri İnkar Etmek ve Yeniden Kodlanmak Paneli
GSO Sani Konukoğlu Meclis salonunda yapılan panelde katılımcılara girişimcilik konusunda sunum yapan DEIK Afrika Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye -Mısır İş Konseyi Başkanı Zuhal Mansfield, kadın girişimcilerin dünyada ve Türkiye’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. TOBB Gaziantep İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehpare Şayan Kileci de Zuhal Mansfield’i Gaziantep’te ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek teşekkür etti. Kileci, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun çalışmaları hakkında bilgi vererek önümüzdeki dönemlerde neler yapacakları konularında açıklamalarda bulundu. Panel sonunda TOBB Gaziantep İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehpare Şayan Kileci gününün anısına Mansfield’e hediye takdim etti.

Panele DEIK Afrika Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye -Mısır İş Konseyi Başkanı Zuhal Mansfield, TOBB Gaziantep İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehpare Şayan Kileci, TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Başkanı Cengiz Konukoğlu ve çok sayıda davetli katıldı

Kaynak: İHA