Rektör Adayı Kılıç'tan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Bayburt Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Hamdi Şükür Kılıç, “Rektör seçilmemiz halinde herkese aynı mesafede, yapıcı ve anlayıcı davranacağımıza ben her yerde söylüyorum.

Rektör Adayı Kılıç'tan Birlik ve Beraberlik Mesajı
Bunu akademisyen arkadaşlara ve rektör adayı arkadaşlara da bildiriyorum. Bu böyle olacak” dedi.

25 Ağustos Pazartesi günü yapılacak olan Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü seçimlerine aday olan Prof Dr. Hamdi Şükür Kılıç, Bayburt Üniversitesi akademisyenleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Bayburt Konaklama tesislerinde gerçekleşen yemekte bir konuşma yapan Prof. Kılıç, “Bugün 21 Şubat Bayburt’un Kurtuluş bayramı. Bugünün anlam ve önemine istinaden birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve üniversitemizin geleceği için kol kola yürümek amacıyla tertip ettiğimiz akşam yemeğimize gelmenizden dolayı şeref duydum. Tabi bugün 21 Şubat dolayısıyla program yoğun. Özellikle bazı arkadaşlarımız bazı programlara katılma durumları olduğu için burada bulunamadılar. Rektör adaylarımızı da birliktelik sağlamak için özellikle yemeğe davet ettim. Burada olmaları bizim için birlik ve beraberlik adına bizi onurlandıracaktı” dedi.

Rektör seçilmesi halinde uygulayacağı yönetim anlayışı hakkında görüş bildiren Kılıç, “Bizim seçilmemiz halinde herkese aynı mesafede, yapıcı ve anlayıcı davranacağımıza ben her yerde akademisyen arkadaşlara ve rektör arkadaşlara da bildiriyorum. Bu böyle olacak. Kucaklayıcı tavrımız özellikle üniversitemizin küçük bir üniversite olması ve bu üniversitenin bu personelle yönetileceğinin olması nedeniyle bütün arkadaşlara aynı mesafede üniversiteyi yöneteceğimizi bir kez daha sizin huzurunuzda bildiriyor, hepinize saygı ve muhabbetlerimi bildiriyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA