AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi'den Açıklama

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, iktidara geldiklerinden bu yana, yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele ettiklerini söyledi.

Yemişçi, Kapaklı Beldesi'ndeki bir düğün salonunda düzenlenen, ''Sevdamız Tekirdağ Buluşmaları'' toplantısında yaptığı konuşmada, Tekirdağ'ın büyükşehir olmasının her anlamda bölgeye fayda sağlayacağını belirtti.

Bazı partilerin kanun hakkında yaptığı değerlendirmelerin doğru olmadığını ifade eden Yemişçi, şunları kaydetti:

''Bugün Kapaklı Beldesi'ne daha heyecanlı geldik. Burası geçtiğimiz günlerde çıkan büyükşehir kanunuyla birlikte belde olmaktan çıkartılarak ilçe olmasına karar verilen bir yer. Bu nedenle bu toplantı daha da büyük bir önem taşıyor. İktidara geldiğimizden bu yana yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla uğraşıyoruz. Bu uğraşımızda başarılı da olduk.

Bizim tek derdimiz, vatandaşımızın ayrım yapmadan hak ettiği hizmeti üretmek. Tekirdağ'ı, önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti ile taçlandıracağız. Büyükşehir olunca, bütçemiz de hizmetlerimiz de daha fazla artacak.''

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur da Tekirdağ'ın büyükşehirler kapsamına alınmasının ardından il genelinde 20 ayrı bölgede toplantı yaptıklarını belirtti.

Kambur, yaklaşan yerel seçimlerde, Tekirdağ'ı da Kapaklı'yı da AK Parti çatısı altına almayı hedeflediklerini kaydetti.

Muhabir: Çoşkun Bozyel/Muhterem Erkul/Salih Baran

Yayıncı: Nurettin Coşkun
Kaynak: AA