Filyos’ta Çok Amaçlı Düğün Salonun İhalesi Yapıldı

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesine bağlı Filyos Beldesinde, çok amaçlı salon olarak kullanılabilecek düğün salonu olarak bilinen binanın 2. kısım ihalesi yapıldı.

Filyos’ta Çok Amaçlı Düğün Salonun İhalesi Yapıldı
Filyos beldesinde, Belediye binasının karşısına yapılan düğün salonu olarak bilinen çok amaçlı düğün salonun birinci kısmı olan kaba inşaat bölümü bitirilirken, 2. kısım olan salonun 3 ay içinde bitirilmesi kapsamında ihalesi yapıldı. Yapılan ihale’ye 5 firma teklif verdi. Konu ile ilgili olarak Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, salonun Mayıs ayı sonu itibarıyla bitirilerek halkın hizmetine açacaklarını ifade etti.

Başkan Ünal, “Bugün biz Filyos belediyesi olarak, halkımızın ihtiyacı olan çok amaçlı kültür salonunu burada sinema, tiyatro, düğünlerde yapılabilecek salonun, 1.kısım inşaatı olan kaba inşaat kısmını tamamladık. 265 bin artı KDV ile bir firmaya verdik Firma işini bitirdi. Şimdi yeni ihalemiz yapıldı. Bu ihalenin süresi de 3 aydır. Yaklaşık olarak Mayıs ayı sonunda tamamlanacaktır. Mayıs ayının sonunda halkımızın hizmetine sunacağız. Bu salona Filyos halkının ihtiyacı vardı. Eskiden yapılan gösteriler yapılamaz durumdaydı. Şimdi Filyos beldesi, bu bölgede parmakla gösterilebilecek bir salona sahip olacaktır. Bu salonun tüm kaynakları belediyemizce karşılanmakta olup, belediyemizin kaynaklarından yapılmaktadır. Salonun yanına da vatandaşlarımızın eğlenebileceği bir kamelya grubunun da ihalesini 26 Şubat tarihinde yapacağız.”dedi.

ihale’ye 5 firma teklif verirken, İhale sonucu değerlendirileceği belirtildi. İşin yaklaşık maliyet’inin 663.94 TL olduğu ihale komisyonunca açıklandığı belirtilirken, İhale komisyonu uygun teklifi Filyos Belediye Başkanlık makamına sunarak, sözleşme imzalandıktan sonra ihaleyi kazanan firmaya yer teslimatı yapılacağı kaydedildi .
Kaynak: İHA