Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Açıklaması

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, “Biz sadece yerel hizmet yapmaya değil, gönül hizmeti yapmaya da geliyoruz” dedi.

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen Açıklaması

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen hava limanındaki karşılama töreninin ardından şehir turu attıktan sonra AK Parti İl binasına geldi. Burada halka hitap eden Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sekmen,
“Burada doğduk, İstanbul’da büyüdük. Kazandığımız deneyimle memleketimize hizmete geliyoruz. Söz konusu benim memleketimse her şey orada biter. Koşarak hizmete geliyoruz. Bugüne kadar yapılan hizmetlerle birlikte yeni hizmetler yapmaya geliyoruz. Belediyenin sınırları artık il sınırları oldu. Artık köylerimiz kasabalarımız ilçelerimiz şehrimiz belediyelerden en modern hizmeti alacaklar. Değişimi arkadaşlarımız başlattı biz devam ettireceğiz. Sportif kültürel sosyal hizmetlerimiz devam edecek. A’dan Z’ye halkımızın bütün sıkıntılarıyla ilgileneceğiz. Biz sadece yerel hizmet yapmaya değil, gönül hizmeti de yapmaya geliyoruz” dedi.

Parti il binası önünde halka hitap eden İl Başkanı Murat Kılıç ise “Ak Parti hizmetin adresidir. Erzurum’un 2023 hedefleri var. Hep birlikte el ele birlikte çalışmaya ihtiyacımız var” diye konuştu.

Sağlık eski Bakanı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ ise konuşmasında, “Bu Mübarek şehre hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de konuşmasında, “Şehrimizin 10 yıl süresince gerek yerel yönetimler ve gereksel merkezi hükümetler olarak çok büyük hizmetler yapıldı. Ak parti hizmet partisidir. Bu bir bayrak yarışıdır, bayrak değişimidir. Bundan sonra Mehmet Sekmen hizmet verecektir. Önemli olan Ak Partimizdir. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Başbakanımızın ve partimizin emrinde bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA