Semerkand Vakfı’ndan Rektör Coşkun’a Ziyaret

Semerkand Vakfı Karadeniz Temsilciliği, Rektörümüz Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Semerkand Vakfı’ndan Rektör Coşkun’a Ziyaret

Semerkand Vakfı Karadeniz Temsilcileri ve Semerkand Bayburt Şube Temsilcisi Rektör Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Semerkand Vakfı Karadeniz Sorumlusu Metin Yapıcı, Semerkand Vakfı Karadeniz Eğitim Sorumlusu Yahya Küçükhasan ve Semerkand Vakfı Bayburt Sorumlusu Abdullah Şağban Rektör Coşkun’u ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Semerkand Karadeniz Temsilciliği olarak çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Rektör Coşkun’a bilgi veren vakıf temsilcileri, ilk defa üniversitemizi ziyaret ettiklerini söyleyerek üniversite hakkında Rektör Coşkun’dan bilgi aldı. Uzun süre vakıf çalışmaları ve üniversite hakkında sohbet eden Rektör Coşkun, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Fatih Yalçın ve vakıf temsilcileri bu samimi sohbetin ardından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ziyaretin ardından Rektör Coşkun’a “Allah” yazılı bir biblo hediye eden vakıf temsilcileri samimi sohbet için Rektör Coşkun’a teşekkür etti. Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Rektör Coşkun, hediyelerinden ve ziyaretlerinden dolayı vakıf temsilcilerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA