'Ölüm' Kaza Yaptıkları Araçtan Çıkamadan Yakaladı

Konya'da öndeki araca çarptıktan sonra tırın vurduğu otomobildeki 4 kişiden 3'ü araçtan indi. Otomobildeki kadın ise inmeye çalıştığı sırada bir kamyonun araca çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Mustafa Bozan yönetimindeki 27 F 8586 plakalı kamyon, yoğun sis ve gizli buzlanma nedeniyle Konya-Ereğli karayolunun 10| kilometresinde, Yüksel Akkaş idaresindeki 26 RE 542 plakalı kamyona arkadan çarptı.
Ahmet Yabanlıoğlu'nun kullandığı 01 RL 148 plakalı otomobil de 27 F 8586 plakalı kamyona vurdu. Bu sırada Osman Yılmaz yönetimindeki 26 TL 588 plakalı tır, otomobilin yan tarafına çarptıktan sonra durdu.
Otomobildeki 4 kişiden 3'ü, ne olduğunu anlamak için hemen araçtan indi. Yaşar Acar adlı kadın ise kapının sıkıştığını fark edince, diğer kapıdan çıkmaya çalıştığı sırada, Yakup Şentürk'ün kullandığı 68 EN 151 plakalı kamyonun çarpması sonucu araçta sıkıştı. 112 Acil Servis ekipleri, Acar'ın öldüğünü belirledi.
Araçtan inen 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
- "Bırakın son bir kez göreyim"
Bir süre sonra olay yerine gelen ve eşinin öldüğünü öğrenen Zeynel Acar, sinir krizi geçirdi. İtfaiye ekiplerinin, cesedi çıkarmak için yaptığı çalışmayı ağlayarak izleyen Acar, "Bırakın son bir kez göreyim. Daha evden çıkalı 10 dakika olmuştu. Kaç defa 'gitme' dedim. Ben çocuklarıma şimdi ne diyeceğim" dedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kadının cesedini güçlükle sıkıştığı yerden çıkarttı. Kazaya karışan araç sürücülerinin ifadelerine başvurulacağı, başlatılan soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.
Kaynak: AA