Ak Partili Tozan, Kemeraltı Esnafı İle Elele

AK Parti Konak Belediye Başkan aday adayı Sevim Tozan, seçim çalışmaları çerçevesinde İzmir'in meşhur tarihi Kemeraltı Çarşısı'nı ziyaret etti.

Ak Partili Tozan, Kemeraltı Esnafı İle Elele
Kemeraltı Esnaf Derneği'ni de unutmayan Tozan, Başkan Ümit Kaya ile bir süre sohbet etti. Tozan, "Kemeraltı güzel İzmir'imizin alışveriş nabzının attığı, açık bir avm'dir. Kesinlikle korunması geliştirilmesi gerekiyor" dedi.


İzmir'e ve Konak'a hizmet için elini taşın altına koyduğunu, önce partisinin, ardından da Konaklı hemşehrilerinin teveccühü halinde var gücüyle çalışacağını ifade eden Tozan, "Hedefim mutlu bir Konak. Kemeraltı Çarşısı da Konak'ın en hareketli noktası. Binlerce esnaf ve satıcı buradan ekmek yiyor. Korunması ve geliştirilmesi için belediye olarak elimizden gelen herşeyi yaparız" dedi.

Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Ümit Kaya ise, Tozan'a çalışmalarında başarı diledi. Kaya, "Bir bayan olarak büyük bir fedakarlık isteyen bir göreve talip olmuşsunuz. Size bu yolda başarı diliyorum. Seçilirseniz bizler Kemeraltı esnafı olarak elele gönül gönüle çalışmak için varız. Çünkü Kemeraltımız'da daha yapılacak çok iş var" diye konuştu.

Kaynak: İHA