Mustafa Şahin, İzzetiye Mahallesi Muhtarlığı’nı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Bir tek kalemi servise koyduktan sonra gereken tepki ve reaksiyonu aldılar.

Mustafa Şahin, İzzetiye Mahallesi Muhtarlığı’nı Ziyaret Etti
Arkasını getiremediler. Bu bataklıkta kendilerinin de boğulacağı aşikardır” dedi.

Beraberinde, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı ve parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Merkez İzzetiye Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret edip, sorunları dinleyen AK Parti Malatya Milletvekili Şahin, Muhtar Aleaddin Aktaş’tan sorunlar hakkında bilgi aldı.

Burada konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet iddiası operasyonları sonrasında yaşananlara temas ederek, “Oynanan entrikalara karşı vatandaşımız seçimde gereğini yapacağını ümit ediyoruz. Demokratik, sosyal ve hukuk devleti olarak iddia edilen Türkiye, AK Parti iktidarlarıyla sosyal devlet olma gereğinin ne kadar yerine getirildiğini bizzat yaşayarak gördü. Bir tek kalemi servise koyduktan sonra gereken tepki ve reaksiyonu aldılar. Arkasını getiremediler. Bu bataklıkta kendilerinin de boğulacağı aşikardır. İnsanlarımızın hassasiyetinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

AK Parti iktidarlarıyla birlikte seçimlerle oy kullanma oranlarının da artığını söyleyen Şahin, “7 seçim geride kaldı ve 8. seçim de 30 Mart 2014’de yapılacak. Oy kullanmayan insanlarımızın 30 Mart 2014’de yapılacak seçimde oylarını kullanacaklarına inanıyoruz” dedi.

İzzetiye Mahalle Muhtarı Aleaddin Aktaş da mahallenin sorun ve taleplerini iletirken, “Taziye evi ve muhtar evi istiyoruz. Mahallemizin eski mahalle olması nedeniyle kerpiç yapıların yıkılmasını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

Milletvekili Şahin, merkezde arsa bulunmaması nedeniyle taziye evlerine artık sıcak bakılmadığını, taziye çadırlarının bu ihtiyacı karşıladığını söyledi.

Mahalle halkından Yaşar Soyer Ünal ise Milletvekili Şahin’in gayretli çalışmalarını izlediklerini ifade ederek, AK Parti iktidarı üzerinde oynanmak isteyen oyunlara gelinmemesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: İHA