Cbü'lü Eski Mezunlar Hocalarıyla Hasret Giderdi

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Soma Meslek Yüksekokulu 2012 yılı Makine Programı mezunu öğrencileri mezun oldukları yüksekokulu ziyaret ederek hocalarıyla hasret giderdi.

Cbü'lü Eski Mezunlar Hocalarıyla Hasret Giderdi
Yüksekokulu Müdür Yrd. Doç. Dr. Ayla Tekin eski öğrencilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘İş hayatındaki başarılarınızı sürekli takip ediyoruz. Sizlerin başarıları ile gurur duyuyoruz. Bizler siz mezunlarımızla güçlüyüz, sizlerle gururluyuz. Unutmayınız, Soma Meslek Yüksekokulu sizin yuvanızdır, Soma sizin ikinci memleketinizdir daima öyle kalacaktır. Her zaman Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksekokulundan mezun olmanın onurunu yaşayın yaşatın. Her fırsatta bizleri, yüksekokulunuzu ziyaret edin. Yüksekokulda sizler gibi şu an okuyan öğrencilerimizi sürekli destekleyin, iş hayatınızdaki başarılarınızla onlara örnek olun.” dedi.


Mezun öğrenciler ise “Vermiş olduğunuz eğitim, aktarmış olduğunuz bilgi ve deneyimlerinizle bizlerin ufkunu açtınız. Tüm çaba ve gayetleriniz için teşekkür ederiz. Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksekokulu mezunu olmak bizler için her zaman gurur kaynağıdır.” dediler. Daha sonra ziyaret eden mezunlar diplomalarını hocalarından aldılar.
Kaynak: İHA