Akyazı Sevdalısı Kenan Sofuoğlu Açıklaması

Dünya Motosiklet şampiyonu Türkiye’nin, Sakarya ve Akyazı’nın gururu Kenan Sofuoğlu Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’ya ziyaret etti.

Akyazı Sevdalısı Kenan Sofuoğlu Açıklaması

Her fırsatta Akyazı Belediyesine gelerek Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcıyı makamında ziyaret eden ve başkan yazıcı ile sıkı dost olan Dünya Motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu bugün yine Başkan Yazıcı’yı makamında ziyarette bulunarak hal hatır sordu.

Başkan Yazıcı’yı makamında ziyaret eden Kenan Sofuoğlu Akyazı’da devam eden projeler ve tamamlanan Projeler ve teknik çalışmalar hakkında da bilgi aldı. karşılıklı hoş sohbetlerin yaşandığı ziyarette kendi çalışmalarından, antrenmanlarının gidişatında ve yarışlardan da bahseden Sofuoğlu, “Yarışlarda başarı elde etmemin önemli bir nedeni de moral motivasyon olduğunu dile getirerek. Sakarya Akyazı’da ilçemde huzur buluyorum burada bulunmaktan çok mutluyum moral ve motivasyon açısından burada olmam beni olumlu anlamda etkiliyor stresim azalıyor ilçemi seviyorum yarışlar zaten başlı başına büyük stres ve heyecan içinde hazırlanıyoruz. Ben de stresimi Akyazı’da ilçemin temiz havasında doğal güzelliklerinde azaltıyorum ilçemin gelişimini de yakından takip ediyorum bu anlamda ilçemizde başarılı çalışmalara imza atan ilçemize çok güzel projeler kazandıran okulları, kaldırımları çarşı içini engelsiz hale getiren Akyazı Belediye başkanımız Sayın Yaşar Yazıcı ‘ya da çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı da, “Kenan bu ilçenin evladı bizim ve Türkiye’mizin gururu, onunla ne kadar gurur duysak azdır. Hele de ilçesine böylesine bağlı olması bizlere bu kadar bağlı olması da bizler açısından çok sevindirici. Akyazı sevdalısı Dünya şampiyonu Kenan kardeşime öncelikle hayatında ve sonra da girdiği katıldığı tüm yarışlarda üstün başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA