Chp Buca İlçe Başkanlığı Gecesinde Uyar’dan Birlik Mesajı

CHP Buca İlçe Örgütü’nün düzenlediği yemek büyük bir katılım ile coşku içinde gerçekleşti.

Chp Buca İlçe Başkanlığı Gecesinde Uyar’dan Birlik Mesajı
CHP’li belediye başkanları ve il yönetiminin de katıldığı yemekte aday adayları da üyeler ile buluştu.
İlçe Başkanı Bekdaş Gül’ün konuşması ile başlayan geceye yoğun katılım ve coşku gözlerden kaçmadı. Konuşmalar ve ardından müzik ile devam eden geceye Av.Ali Volkan EMİR ve ekibi ile katılan CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Aysun Önal Uyar tüm davetlilerle sohbet etti ve birlik mesajları verdi.

Buca’nın centilmen aday adaylarından Uyar diğer aday adaylarıyla sohbetinin ardından davetliler ile de görüştü. Sık sık birlik mesajlarını yineleyen Uyar, “Türkiye’nin güneşi İzmir, İzmir’in güneşi Buca’dır. Buca seçimlerde de karanlığa geçit vermeyecektir. Bir kez daha ülkenin aydınlık yüzünü gösterecektir.” dedi.

“Buca’da aday adayı çok fazla, bu belki bazı partileri sevindiriyor olabilir. Ancak tüm aday adaylarımız ilçemiz ve partimiz için çalışıyor. Bizler bu güzel, bu aydınlık, bu Atatürkçü ilçemizi gericiliğe, karanlığa teslim etmeyeceğiz. Bütün çabamız, harcadığımız bütün emek bundandır.” diyerek sözlerine devam etti.

“Buca’nın Güneşi” lakabıyla anılmaya başlanan Uyar, “Halkımızın böyle düşünmesi, beni böyle görmesi son derece memnuniyet vericidir, büyük mutluluk duyuyorum, onların yüzlerini kara çıkarmayacağım.” dedi.

Yemek sonrasında büyük coşku ile uğurlanan Uyar, Almanya Engelliler Federasyonu davetlisi olarak katılacağı konferanslar için Almanya’ya hareket etti.
Kaynak: İHA