Bbp Sivas İl Başkanı Kulmaç İstişare Toplantısına Katıldı

Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Aytekin Kulmaç, Suşehri’nde ilçe istişare toplantısına katıldı.

Bbp Sivas İl Başkanı Kulmaç İstişare Toplantısına Katıldı

İlçe gezileri kapsamında BBP il yönetiminden bazı yöneticiler ile birlikte Suşehri ilçesine gelen Kulmaç, Suşehri Belediyesi Aspasya Sosyal Tesislerinde Büyük Birlik Partisi ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Büyük Birlik Partisinin 1993 yılında kurulduğuna değinen Kulmaç, “20 yıl önce kurulan partimizin de kurulduğu günden bugüne kadar görev yapmaktayım. Bizler siyaseti önce Allah için, sonra milletimiz için yapıyoruz. Büyük Birlik Partisi artık milletin umudu olmuş bir partidir. Çünkü bizler duruşumuzdan taviz vermedik.” dedi.

Türkiye gündemiyle ilgili açıklamalarda da bulunan Kulmaç, “ Türkiye’de yıllar önce Ergenekon davası vardı. Balyoz davası vardı. Bu savcılar, o polisler o zamanda o görevlerde bulundular. O zaman bu savcı olsun, polisler olsun hepsi övülüyordu. Şimdi ne oldu da hepsi vatan düşmanı oldu da görevlerinden alındı.” şeklinde konuştu.

Belediye başkanlarının seçilene kadar bir partinin adını taşıdığını ifade eden Kulmaç, “Seçildikten sonra oy veren olsun, vermeyen olsun herkesin belediye başkanıdır yani partinin değildir. Bizler adaylarımıza inanacağız. Partimize inanacağız. Bu inançlarımızla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA