Başkan Kadıoğlu, Esenyurtlu Gençlere Destek Çıktı

Gençlere yönelik iletişim toplantısına katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Gençlerimize destek olarak, geleceğimize yatırım yapıyoruz” dedi.

Başkan Kadıoğlu, Esenyurtlu Gençlere Destek Çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (ESGEM) tarafından gençlere yönelik düzenlenen iletişim toplantısına katıldı.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda, Esenyurtlu gençler yapmış oldukları çalışmaları katılımcılara sundu. Gençlerin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Kadıoğlu, gençlere yatırımların ne kadar doğru olduğunu belirtti.

ESGEM Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Gezer, Başkan Kadıoğlu sayesinde gençlerin önünün açık olduğunu ve gençlerin her zaman yanında olduğunu ifade etti.

“GENÇLERİMİZE DESTEK OLARAK, GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “Geleceğimizin daha iyi seviyelerde olması için gençlerimize sahip çıkmalıyız. Bizler, gençlerimize ne kadar değer verirsek, geleceğimiz daha iyi seviyelerde olur. Esenyurt’ta gençlerimizin hizmet alabilmesi için birçok projeyi hayata geçirdik. Gençlerimize gelişmiş, modern ve yaşanabilir bir kent oluşturmak için çaba harcıyoruz. Geleceğimize yatırım yapmak için gençlerimize her zaman destek olmalıyız” dedi.

Kaynak: İHA