Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ergin Açıklaması

Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, "11 yıllık iktidar süresi boyunca halkın talimatı ve istikametinde yapılması gereken hizmetler noktasında büyük adımlar attık. Türkiye genelinde çok mesafeler katettik" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Alahan köyünde vatandaşlara hitap eden Ergin, 11 yıllık iktidarları süresince yapılan hizmetleri anlattı.
Bugünlere halkın desteğini alarak geldiklerini ifade eden Ergin, sözlerine şöyle devam etti:
"11 yıllık iktidar süresi boyunca halkın talimatı ve istikametinde yapılması gereken hizmetler noktasında büyük adımlar attık. Türkiye genelinde çok mesafeler katettik. Türkiye'nin yanı sıra Hatay ilimiz de kalkınmaya, zenginleşmeye ve ihtiyaçlarını karşılamaya başladı.

Türkiye'nin 81 vilayeti içerisinde Hatay, özel bir noktaya, öneme kavuştu. Bugün ecdadımızın rüyalarını süsleyen projeleri bu hükümet hayata geçiriyor."
İktidarları öncesindeki Türkiye'nin durumunu anlatan Ergin, son 11 yıldır ülkede çok şeyin değiştiğini, istikrarla adım adım geliştiğini ve güzelleştiğini vurguladı.
Hatay'ın yıllar itibarıyla alamadığı hizmetleri bu şehre getirmeye başladıklarını belirten Ergin, bütün hizmetlerin ülke vatandaşları için az olduğunu belirtti.

Hatay Havaalanı'nın 6 yıldır her geçen gün gelişip büyüdüğünün altını çizen Ergin, kentte yapımı devam eden sulama projeleri hakkında bilgi verdi.
Ergin, seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Akhisar, Uzunalıç, Tahtaköprü, Apaydın, Bohşin ve Açıkdere köylerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Kaynak: AA