Kredi Garanti Fonu Erzincan’da Girişimcilerle Biraraya Geldi

Erzincan’da “Kredi Garanti Fonu, KOBİ’ler, KOBİ’lerin Finansmana erişiminde yaşanan sorunlar” konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kredi Garanti Fonu Erzincan’da Girişimcilerle Biraraya Geldi
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonun da yapılan bilgilendirme toplantısına Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Abdüssamed Doğançay, Tarım İl Müdürü Erdem Karadağ, KUDAKA İl Temsilcisi Fatih Sert, banka temsilcileri ile çok sayıda girişimci katıldı.

Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat, Kredi Garanti Fonu’nun girişimciler için bir fırsat olduğunu belirterek Kredi Garanti Fonu’nun girişimciler ile finansman arasında bir köprü görevi yaptığını ifade etti.

Daha sonra Kredi Garanti Fonu Erzurum Şube Müdürü Mehmet Erol Şahiner tarafından girişimcilere; KOBİ’lerin ekonomideki rolleri, ekonomiye katkı oranları, ana soruları, KOBİ’lerin finansmana ulaşmalarında hangi yolları izlemeleri ile başarıya ulaşmaları hakkında bilgiler verdi. Şahiner ayrıca girişimcilere Kredi Garanti Fonu’nun faydalarını, amacını, hedeflerini, yararlanıcı kriterlerini, çalışma esaslarını, kefalet limitini, uygulanmakta olan projeleri, kefalet maliyetlerini, yararlanacak illeri ve hazine kaynaklı kredi desteklerini anlatarak bilgilendirme yaptı. Toplantıda son olarak soru cevap şeklinde görüş alışverişinde bulunuldu
Kaynak: İHA