Nilüfer’i Karış Karış Gezen Esgin Açıklaması

AK Parti Nilüfer belediye başkan aday adayı Dr. Mustafa Esgin, Nilüfer’i karış karış geziyor.

Nilüfer’i Karış Karış Gezen Esgin Açıklaması

Dr. Mustafa Esgin, Nilüfer’e bağlı Yaylacık, Tahtalı, Demirci, Başköy, Badırga, İrfaniye ve Konaklı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gezdiği mahallelerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Esgin, yapılan ziyaretlerde ilçe halkının hayalindeki Nilüfer’i dinlemek istediklerini söyledi.

Vatandaşların ilçeyle ilgili görüşlerini dinleyen Esgin, yeni dönemde Nilüfer’in çağdaş ve yaşanabilir bir kent olma vizyonuyla hareket eden Bursa’nın bu hedefine ulaşmasında önemli bir rol oynayacağını belirtti.

Esgin, herkesin kendisini huzurlu ve mutlu hissedeceği ve ortak aklın hakim olacağı bir Nilüfer hayaliyle yola çıktıklarını dile getirerek, “Biz bugün bir seçim arifesinde vatandaşlarımızın beklenti ve isteklerini öğrenmeye çalışıyor. Bu bir seçim yarışı ve bu seçimin sonucunda tek kazanan biz olmak istemiyoruz. Girdiğimiz bu seçim yarışının sonucunda tek kazananın Nilüfer olmasını istiyoruz. İşte bu yüzden herkesin kazandığı bir Nilüfer hayaliyle yola çıktık” dedi.

Seçim süreci boyunca Nilüfer’de adım atılmadık bir sokak kalmayıncaya kadar çalışacaklarını ifade eden Esgin, bundan önce her zaman halkın içerisinde olduklarını, bundan sonra da Nilüferlilerle iç içe olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA