Lösemili Çocuklar İçin İşlenen Bereler Gönderildi

Tiyatro sanatçısı Derya Baykal'ın başlattığı bere kampanyası kapsamında Osmaniye Kadın Platfotmu Derneği üyelerince işlenen bereler lösemili çocuklara teslim edilmek üzere sanatçıya gönderildi.

Dernek Başkanı Dilem Aksoy, üyeler tarafından işlenen 150 bereyi bir kargo şirketiyle göndermeden önce AA muhabirine yaptığı açıklamada, el emeği göz nuruyla işlenen bereleri lösemili çocuklara iletmesi için kampanyayı başlatan Derya Baykal'a göndereceklerini söyledi.

Örülen 150 berenin ilk etaptaki çalışmaları olduğunu, kampanyaya desteğin devam edeceğini ifade eden Aksoy, şunları kaydetti:
"Dernek üyelerimiz sorunları paylaşmayı ve zor durumda olanlara destek olmayı amaç edindi. Bu kapsamda tiyatro oyuncusu, çok sevdiğimiz Derya hanımın lösemili çocuklar için başlattığı kampanyaya bere örerek destek verdiğimiz için mutluyuz. İlk etapta, üyelerimizin ördüğü 150 bereyi lösemili çocuklara teslim etmesi için Derya hanıma gönderiyoruz. Kampanyanın toplumsal dayanışma açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. O çocukların yüzünü güldürebilirsek ne mutlu bize. Kampanyaya destek veren üyelerimize teşekkür ediyorum."
Aksoy, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek bu tür kampanyalara destek vermeye devam edeceklerini, bu sayede toplumda yaşanan sorunların el birliğiyle çözülebileceğini belirtti.

Dernek üyelerinden Binnur Özgüven'in işlediği berenin üzerindeki "Allah'ım acil şifalar versin, iyi günlerde giysin" şeklindeki yazı ise dikkati çekti.
Konuşmaların ardından örülen bereler tiyatro sanatçısı Derya Baykal'a gönderildi.
Kaynak: AA