Borajet, Adana-elazığ Uçak Seferlerine Başladı

Borajet hava yolu şirketi Adana-Elazığ uçak seferlerine başladı. Seferlerin başlaması dolayısıyla düzenlenen uçuşta yolculara Elazığ Kürsübaşı topluluğu mini konser verdi.

Adana Şakirpaşa Havalimanı'ndan kalkan ATR 72-500 tipi Elazığ uçağında, Elazığ Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ne bağlı Kürsübaşı topluluğu ilk uçuş anısına yolculara uçakta mini konser verdi. Topluluk, seslendirdiği müziklerle yolcuları eğlendirdi.
Elazığ Havalimanı'na iniş yapan uçağı burada Vali Yardımcıları Ercan Çiçek ve Tarık Bahadır ile diğer ilgililer karşıladı.
Borajet İcra Kurulu Üyesi ve Ticaret Başkanı Onur Akgül, Elazığ'da bir otelde düzenlenen etkinlikte, Türk havacılık tarihinde ilk defa Adana'dan Elazığ'a tarifeli uçak seferinin gerçekleştiğini söyledi.

Akgül, cumartesi günleri hariç haftada 6 gün seferlerin düzenlendiğini belirterek, "Bunu artırmanın yollarını arıyoruz. Özellikle bağlantılar ile güneydoğu trafiğini ciddi anlamda artıracağımızı düşünüyorum" dedi.

Firmaları hakkında bilgi veren Akgül, şunları kaydetti:
"Bizim 5 adet ATR 72-500 uçağımız var. Filo ile Ankara'dan 7, Adana'dan 5 ve İstanbul'dan 3 noktaya uçuyoruz. Bu ağ giderek de büyüyor. Bölgesel havacılıkta uçuş noktalarını ve seferlerini arttırmak için yeniden yapılanma çalışmalarına ve yeni yatırımlarına devam etmektedir. Yakında yeni ve ilk olacak hatlarla ilgili sürprizlerimiz var. Her nerede olursa olsun herkes uçsun istiyoruz. Bunun için ekip olarak canla başla çalışıyoruz. Yakında müjdeli haberleri de vereceğimizden emin olabilirsiniz. Bundan sonra da arttırarak devam edeceğimiz seferler olacak. Çok iyi bağlantılarla çok daha fazla yolcu taşımayı hedefliyoruz."
Kaynak: AA