Gaziemirli Gençler Ata’nın Huzurunda
Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği gezi kapsamında 15 otobüsle Anıtkabir’e giden 675 Gaziemirli gençler, ölümünün 75. yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı
Gaziemir Belediyesi tarafından, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 75. yılı nedeniyle “Gaziemirli Gençler Ata’nın huzurunda” gezisi düzenlendi.

Programının yoğunluğu nedeniyle geziye katılamayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, gençleri Atatürk Kültür Merkezi’nin önünden uğurladı. Anıtkabir’de, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anan gençler daha sonra Ankara Hava Müzesi ve Gençlik Parkı’nı gezdi.
Ata’nın huzurunda duygu dolu anlar yaşadıklarını ifade eden gençler, “Bize bu imkanı sağladığı için Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
