Gürsel Tekin'i fena sıkıştırdılar

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Aday Adayı Gürsel Tekin, katıldığı bir canlı yayında zor anlar yaşadı.

Gürsel Tekin'i fena sıkıştırdılar
Ülke TV'de yayımlanan gazeteci Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu En Sıradışı programında ilginç diyaloglar yaşandı.

Gazeteci Turgay Güler'in sunumu, Hasan Öztürk ve Ahmet Kekeç'in yorumlarıyla ekrana gelen En Sıradışı programında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Aday Adayı Gürsel Tekin zor anlar yaşadı. Tekin, bir türlü Turgay Güler'in iddiasına karşılık veremedi ve 'Bırak şimdi iddiayı, gel İstanbul'u konuşalım' dedi.

Daha öncelerden girdiği'takım elbise iddiaları'ile tanınan CHP'li Gürsel Tekin'e yeni bir iddia teklifi geldi ama Tekin bu kez iddiaya girmedi.

'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olursam İstanbul'un başta trafik sorunu olmak üzere her türlü sorununu çözerim' diyen Tekin'e ilk olarak Ahmet Kekeç, 'Çözemezseniz takım elbisine iddiaya girelim mi?' diye sordu.

Havada kalan soruyu Turgay Güler tamamladı ve 'Ben diyorum ki CHP'nin İstanbul'un Büyükşehir Belediye Başkan adayı kesinlikle ve kesinlikle Mustafa Sarıgül olacak. Hediyeyi siz belirleyin ister takım elbise olsun ister başka birşey. Hadi iddiaya girelim' dedi.

Gülerek cevap veren ve iddiaya girmeyen Tekin ise, 'Bırak şimdi iddiayı Turgay gel İstanbul meselelerini konuşalım. Kardeşim hodri meydan sandık ortaya konulur herkes çıkanı alır. Ben her türlü iddiaya girerim' diye konuştu.