Başkan Tütüncü Altıayak Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet eksikliklerini yerinde görmek, vatandaşların taleplerini dinlemek amacıyla Varsak Altıayak Mahallesi’ni ziyaret etti.

Başkan Tütüncü Altıayak Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Daha önce de birçok kez mahalleyi ziyaret eden Başkan Tütüncü, ilk olarak Kesicioğlu Kız Kur’an Kursu’nda eğitim gören kursiyerlerle bir araya geldi. Başkan Tütüncü, kurs bahçesinde mahalle sakinleriyle sohbet edip, hizmetle ilgili isteklerini dinlerken, Altıayak Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların istediği hizmet taleplerini karşıladıklarını belirtti.

Mahalle Muhtarı İsmail Şanlı ile birlikte mahallenin problemlerinin çözümü için gayret gösterdiklerini anlatan Başkan Tütüncü, “Bugüne kadar bölgede 13 bin 679 metre yeni yol, 36 bin metre sathi asfalt, 4 bin 863 metre sıcak asfalt, 2 adet yeni park, 3 bin metre orta refüj ve bir muhtar evi çalışması yaptık. Mahalledeki okulun, caminin, kursun talep edilen ihtiyaçlarını karşıladık. Göreve geldiğimizde köy görünümünde olan mahallemizi, temel şehircilik hizmetleriyle buluşturduk. Artık vatandaşlarımız, alt yapı eksikleri büyük oranda tamamlanmış, sosyal donatı alanları inşa edilmiş güzel bir mahallede yaşıyor” dedi.

Muhtar Şanlı ve vatandaşlar da hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA