Bozok Üniversitesi Aöf Öğrencilerine Akademik Danışmanlık Hizmeti Verecek

Yozgat Bozok Üniversitesi, bünyesinde uzaktan eğitim veren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine yönelik, Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri sunacak.

Bozok Üniversitesi Aöf Öğrencilerine Akademik Danışmanlık Hizmeti Verecek

Yozgat Bozok Ünivesitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerine her yıl olduğu gibi 2013- 2104 Eğitim Öğretim Yılında da Akademik Danışmanlık hizmetinin verileceğini söyledi.

Akademik Danışmanlık Derslerine, öğrencilerin kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecekleri ve derslere devam zorunluluğunun bulunmadığı belirten Rekör Uçar, “Akademik Danışmanlık dersleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesi binasında 8 Kasım 2013 tarihinden itibaren her hafta Cumartesi günleri yapılacak. Dersler milli bayram günleri, ara sınavların yapıldığı günler ve Bakanlar Kurulu tarafından gerekli görülerek ilan edilebilecek resmi tatiller dışında kesintisiz olarak sürdürülecek. Dersleri takip etmek isteyen öğrencilerin sadece Açıköğretim Fakültesi öğrenci kimliğini ibraz etmeleri yeterli olacak. Öğrenciler, kitaplardan ve TV programlarından anlayamadıkları konuları öğretim elemanlarından öğrenme şansı elde edecekler. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde verilecek derslere ilişkin ders programı derslikler ve dersi verecek öğretim elemanlarına ilişkin bilgiler üniversite web sayfasında ilan edilecektir” dedi.

Kaynak: İHA