'Yenilik Ab Standartlarını Getirecek' Projesi Kapanış Toplantısı

"Yenilik AB Standartlarını Getirecek" projesinin kapanış toplantısı yapıldı.


Türkiye Avrupa Odalar Forumu 2. Hibe Programı kapsamında, Trabzon Ticaret Borsası tarafından yürütülen, "Yenilik AB Standartlarını Getirecek" projesinin kapanış toplantısı Zorlu Grand Hotel'de gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Şükrü Kara, Ortahisar Kaymakamı Osman Ateş, Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü İlhan Aydın, Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. İlker Murat Ar, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Yahya Çavdar, TTB Genel Sekreteri ve Proje Koordinatörü Şükrü Erüz ile diğer ilgililer katıldı.

Kara, burada yaptığı konuşmada, yeniliğin eğitimden başlamasının yararlı olacağını belirterek, yenilikçilik kültürünün düşünme yapısına işlenmesi gerektiğini söyledi.

Aydın, su ürünleri alanındaki yeni uygulamaları katılımcılarla paylaşarak, su ürünleri sektöründeki gibi benzer bir çok alanda yenilikçi faaliyetlere ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

Proje Koordinatörü Erüz ise projenin yenilikçi faaliyetler için sadece bir başlangıç olması temennisinde bulunarak, işbirliğinin sürdürülmesinin hem işletmelere hem de bölgeye katkı sağlayacağını kaydetti.

Kaynak: AA