Kars Ülkü Ocakları’ndan Vali Eyüp Tepe’ye Ziyaret

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve ocak yönetiminden oluşan bir heyet Kars Valisi Eyüp Tepe’yi makamında ziyaret etti.

Kars Ülkü Ocakları’ndan Vali Eyüp Tepe’ye Ziyaret

Ülkü Ocakları başkan ve yönetim kurulu üyelerinin nezaket ziyaretine teşekkür eden Kars Valisi Eyüp Tepe; “Kars çok güzel bir şehir ve bu güzel şehirde görev yapmakta bir o kadar güzel. Kars uzun vadede Türkiye’nin yıldızı konumuna gelecektir. Ağırlık olarak hayvancılığa bağlı olan ticareti, Kars, Tiflis, Bakü demir yolu hattının tamamlanmasıyla yeni bir istihdam alanı açacaktır. Kars’ı bölgenin ticaret merkezi haline getirecektir. Yerli ve yabancı firmalar Kars’a yatırım yapmak için bizlerle görüşüyorlar. Sarıkamış ile alakalı birçok projemiz var futbol sahaları, basketbol sahaları, buz pateni pisti, buz hokeyi bu projeleri hayata geçirdiğimiz zaman Kars, birçok yabancı ülkeden turist akınına uğrayacaktır. Sizler sakın ümidinizi yitirmeyin belki görevimiz icabı bizler bunları göremeyeceğiz ama sizler inşallah bu güzellikleri göreceksiniz” dedi.

Kendileri kabul ettiği için Vali Eyüp Tepe’ye teşekkür eden Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel; “Kars çok güzel, huzurlu, güvenilir ve tarihi bir şehir. Biz Karslılar olarak, bu huzur ortamının bozulmasını istemiyoruz. Kars çok güzel ve eski bir şehir olduğu halde yıllardır hep geri kalmış, hep yıpranmış ve sahip çıkılmamıştır. Bizler Kars’ın hak ettiği en iyi yerlere gelmesini temenni ediyor ve bu doğrultuda ne gerekiyorsa yapmaya da hazırız. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi “her şey bir hayal ile başlar” bizler de hayalimizi ve içimizde ki umudumuzu yitirmeden üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getireceğiz. Tekrar bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum çok sağ olun” diye konuştu.

Karşılıklı sohbet ve ikramların ardından Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve beraberindeki heyet Kars Valiliği’nden ayrıldı.
Kaynak: İHA