Murat Lojistik Filosu, Ford Cargo 2526hr İle Güçlendi

Murat Lojistik, 20 adet Ford Cargo 2526HR'yi filosuna kattı.


Ford'dan yapılan açıklamaya göre, Murat Lojistik, filosunu 20 adet Ford Cargo 2526HR ile güçlendirdi.

Araçlar, Ford Otosan Kamyon İş Birimi Türkiye Satış Müdürü Berk Mumcu, Ford Otosan Güney Marmara Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış ve satışı gerçekleştiren Otokoç Otomotiv Satış Danışmanı Çağdaş Kaleli'nin de katıldığı törenle, Murat Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Yüksel'e teslim edildi. Araçların üst yapılarını oluşturan Yıldız Treyler tesislerinde düzenlenen teslimat törenine, Yıldız Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Efsun Yıldız ile Pazarlama Müdürü Tuncay Engin de katıldı.

Ford Otosan Güney Marmara Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış, araçların teslimatı dolayısıyla yapılan törende, farklı sektörlere hizmet veren ve büyümeyi hedefleyen firmaların ilk tercihi olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Türkiye'de ağır ticari pazarının en çok tercih edilen 6x2 aracı 2526, uygun işletme ekonomisi ile lojistik sektörünün ilk tercihi olmaya devam ediyor. Ford Otosan olarak bundan gurur duyuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Murat Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Yüksel ise Ford Cargo'ların düşük yakıt tüketiminden ve 25 tonluk taşıma kapasitesinden çok memnun olduklarını ifade ederek, tercihlerini her zaman Ford Cargo'dan yana kullanacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA