Kars’ta Öğretmenler Gününde Öğretmen Kaçıran İki Kişi Tutuklandı

Kars’ta Öğretmenler Günü’nde öğrencilerinin gözü önünde kaçırıldığını ileri süren kadın öğretmeni kaçırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Kars’ta Öğretmenler Gününde Öğretmen Kaçıran İki Kişi Tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Susuz ilçesine bağlı Doyumlu köyündeki okulda sınıf öğretmenliği yapan kadın öğretmen H.G'nin (20), 24 Kasım Pazar günü silah zoruyla kaçırılması üzerine gözaltına alınan S.U, Ö.U. ile N.U'nun mahkemece serbest bırakılmasına Cumhuriyet Savcılığı’nca itiraz edilmesi üzerine jandarma S.U. ile Ö.U.’yu tekrar gözaltına aldı.

Jandarma Karakolun’nda işlemlerin ardından Adliye’ye sevk edilen şüpheli S.U. ve Ö.U. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer zanlı N.U'nun ise yakalanması için jandarma çalışma başlattı.

Öte yandan, Susuz ilçesine bağlı Doyumlu köyünde görev yapan kadın öğretmen H.G'nin kaçırıldığı ihbarı üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, öğretmeni kaçırdıkları iddia edilen S.U, Ö.U. ile N.U'yu daha önce gözaltına almıştı. Kaçırıldığı belirtilen öğretmen H.G. ise hastanede sağlık kontrolünden geçirilmişti. Gözaltındaki işlemleri tamamlanan 3 zanlı, sevk edildikleri mahkemece serbest bırakılmıştı.
Kaynak: İHA