Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ne İki Adet Damar Görüntüleme Cihazı

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ni uzun zamandır ihtiyaç duyulan ‘Damar Görüntüleme Cihazı’na kavuşturdu.

Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ne İki Adet Damar Görüntüleme Cihazı
Başkan Tartan, kan alma, serum takma gibi işlemlerde çocukların canının yanmaması için büyük kolaylık sağlayan cihazdan iki adet armağan ederek hastalara umut oldu.
Behçet Uz Çocuk Hastane’sinde Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Ahmet Murat Balanlı, Başhekim Prof. Dr. Ali Anarat, Dr.Behçet Uz Çocuk Vakfı Başkanı Diş Hekimi Ülkü Belkıs Karlı ve hastane doktorlarıyla buluşan Başkan Tartan, özellikle çocuklar söz konusu olduğunda herkesin üstüne düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, çocuklar için yapılan her şeyin geleceği güzelleştirmek ve umutla doldurmak olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“Sadece belediye başkanı olarak değil, milletvekilliği ve bakanlık dönemlerimde de en çok ziyaret ettiğim, her zaman yanında yer almaktan onur duyduğum bir kurum Behçet Uz Çocuk Hastanesi. Hastaneler, eğitim kurumları ciddi ve özen gösterilmesi gereken kurumlar. Özellikle çocuklar söz konusu olunca bu özen ikiye katlanıyor. Çocuklarımız geleceğin güvencesi, toplumun umudu. Onların her ihtiyacında yanında olmak görevimiz.”
Tartan’a teşekkür plaketi takdim eden Behçet Uz Çocuk Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Ahmet Murat Balanlı da “Hastanemizin ayakta durması ve daha iyi hizmet vermesi için ihtiyacımız için her an Başkanımız yanımızda. Her derdimizi dinleyip, bizi güler yüzle karşılıyor. Tedavi gören çocuklarımız için çok büyük önem taşıyan cihazlarla da çocuklarımızın tedavileri ve teşhislerde kolaylık sağlanacak” dedi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, hastaneye kazandırılan ‘Damar Görüntüleme Cihazı’nı çocuklar için ilk kez kendisi denedi. Cihaz, damarların görünmesini sağlayarak, kan alımı, serum takma, damar yolu açma gibi önem taşıyan işlemlerde çocukların hassas bedenlerinin zarar görmesini engelleyecek.
Kaynak: İHA