milletvekili Enç ve Başkan Tütüncü muhtarları Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Varsak bölgesinde bulunan 6 mahalle muhtarını ziyaret etti.


Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte Varsak bölgesinde bulunan Karşıyaka, Menderes, Esentepe, Demirel, Altıayak ve Şelale mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, muhtarların görüşlerini ve önerilerini dinledi.

İlk olarak Varsak Karşıyaka Muhtarı Halil Yarbaş'ı ziyaret eden Tütüncü ve Enç, daha sonra sırasıyla Menderes Mahalle Muhtarı Durmuş Hulat, Demirel Mahalle Muhtarı Mehmet Arslan, Esentepe Muhtarı Nasuh Kula, Altıayak Mahalle Muhtarı İsmail Şanlı ve Şelale Mahalle Muhtarı Halil Gündoğdu ile bir araya geldi.

Başkan Tütüncü, her fırsatta biraraya geldikleri muhtarlardan, mahallelerinin sorunlarını, eksikliklerini öğrenip, hizmetlerini buna göre yönlendirdiklerini, mahallelerin aynaları olan muhtarların görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Kaynak: AA