Oyuncu Mehtap Bayri ve Necmi Yapıcı Beü’de Söyleşiye Katıldı

Ünlü tiyatro ve dizi oyuncuları Mehtap Bayri ve Necmi Yapıcı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Arif Amirov Konferans Salonu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Oyuncu Mehtap Bayri ve Necmi Yapıcı Beü’de Söyleşiye Katıldı

Zonguldak’a “Benimle Delirir Misin?” adlı oyun için gelen tiyatro ve dizi oyuncuları Mehtap Bayri ve Necmi Yapıcı öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide tiyatroya talebin gün geçtikçe neden azaldığı ve neler yapılması gerektiği de anlatıldı. Söyleşide konuşan oyuncu Nemci Yapıcı, “Artık oyunlara izleyiciler eskisi gibi ilgi göstermiyorlar” şeklinde konuştu.

Yapıcı söyleşide şunları söyledi;
“Özel tiyatrolar gerçekten seyirci bulmakta zorlanıyor. Eskisi gibi insanlar gelip bilet almıyorlar. Sonra uğraşıyoruz toplu bilet satmaya çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. En çok üniversite gençlerinin organizasyonlar olduğu zaman kaçırmaması lazım. Parası yoksa da gelsin. Biz de yaptık zamanında. Bu işi çok para için yapmıyoruz biz. Gözümüzü para bürünse tiyatro yapmayız zaten. İnsanlar evden çıkmıyor. Herkesin bir dizisi var. Televizyonun, internetin olması nedeniyle Türk İnsanı’nda öyle bir alışkanlık yok.”
Söyleşi sonunda oyunculara üniversite tarafından plaketler verilerek toplu resim çekinildi.
Kaynak: İHA