Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'dan Öğretmenler Günü Açıklaması

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile yurdun her köşesinde fedakarca görev yapan tüm öğretmenlerin bu anlamlı günlerini candan kutladığını söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'dan Öğretmenler Günü Açıklaması

Melikgazi Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme ile Çocuk Meclisi kurslarında eğitim veren öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Gününde bir araya getirerek belediye yemekhane salonunda yemek ikramında bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, muharrem ayı ile özleşen aşure ikramında da bulunulduğunu kaydetti.

Kutlama programına Melikgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kulakoğlu, başkan yardımcıları,belediye daire müdürleri ile Melikgazi Belediyesi sanat ve meslek eğitim kursları ile çocuk meclisi kurslarında görevli öğretmenler katıldı.

Melikgazi Belediyesinin eğitimin ve eğitimcinin dostu olduğunu gerçekleştirmiş olduğunu yatırım ve hizmetlerle de bunu adeta tescillediğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak 2000 yılında Keykubat Mahallesinde çok amaçlı ve büyük ölçekli bir park yaparak 24 Kasım Öğretmenler Parkı ismini vermiştik. O günden bugünü kadar yatırım, onarım ve bakım yapmadığımız okul kalmamıştır. Bu yetmediği gibi 3 okul inşa ederek bölge halkının hizmetine sunduk. Bugüne kadar 23 okul da öğretmenler odası tanzim ve döşemesi yaptık. Okullara açık alan ve kapalı alan spor sahaları, vermiş olduğumuz eğitim kursları hep eğitim ve eğitimciye yapılan yatırımlardır“dedi.

Öğretmenler adına söz alan Osmanlıca kursu öğretmeni Yusuf Şükrü Şafak günün anlam ve önemini belirten bir konuşma ile devam eden program kurs öğretmenlerinin birlikte hatıra fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA