Hollandalı Konuklar Şifa Üniversitesi Saç Merkezi’ni Ziyaret Etti

Hollanda’da yaklaşık 33 yıldır saç ekimi yapan Hairplus Medical Care Kliniği’nin sahibi Edward Maat ile kliniğin yöneticisi Dr. Ferry Biparva Şifa Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret ederek, buradaki saç ekim merkezinde incelemelerde bulundu.

Hollandalı Konuklar Şifa Üniversitesi Saç Merkezi’ni Ziyaret Etti

HASTALARI TÜRKİYE’YE YÖNLENDİRECEKLER
Geçtiğimiz yıl 81 ülkeden yaklaşık 4 bin yabancı hasta kabul eden Şifa Üniversitesi Hastaneleri, Hollanda’da 33 yıldır saç ekim işi ile uğraşan Hairplus Medical Care Kliniği’nin de dikkatini çekti. Hairplus Medical Care Kliniği’nin sahibi Edward Maat ile kliniğin yöneticisi Dr. Ferry Biparva, Şifa Üniversitesi ile işbirliği imkanlarını araştırmak üzere İzmir’e geldi. Şifa Üniversitesi ile hastanelerinde incelemelerde bulunan Hollandalı konuklar, oradaki hastaların bir miktarını Türkiye’ye yönlendirmek istediklerini belirtti.

Klinik sahibi Edward Maat, “Hollanda’da hem hasta sayımız çok fazla hem de maliyetler yüksek. Şifa Üniversitesi ile bu alanda işbirliği yapmayı hedefliyoruz. Türkiye’de tedavi olmayı kabul eden hastalarımızı İzmir’e göndererek, hem tedavi olmalarını hem de güzel bir tatil yapmalarını sağlayabiliriz. Şifa Üniversitesi ile bu konu üzerinde karşılıklı olarak çalışacağız” dedi.

TURİZM VE ŞİFA BİR ARADA
Şifa Üniversitesi Basmane Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Cenk Melikoğlu da Türkiye’nin son dönemlerde sağlık turizminde bir çekim merkezi haline geldiğini belirterek, “Hollanda’daki hastaları ülkemize davet edip, hem ülkemizin turistik güzelliklerini görsünler, tatil yapsınlar hem de tedavilerini olsunlar istiyoruz. Elbette sağlık hizmetlerimiz Avrupa ülkelerine göre fiyat olarak çok uygun ama kültürel ve tarihi güzelliklerimizle birlikte sunduğunuz zaman daha da cazip hale geliyor” diye konuştu.

Daha önce Hollanda’ya giderek Hairplus Medical Care Kliniğinde incelemelerde bulunan Saç Ekim Merkezi Uzmanı İsmet Yılmazer de “Hollanda’daki klinik ile aynı saç ekim tekniğini kullanıyoruz. Onlarda hasta sayısı çok fazla biz de ise maliyet daha ucuz. Bu nedenle karşılıklı bir işbirliği talebi ortaya çıktı. İlişkileri daha ileri boyuta taşımak için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA