Ardahan’da Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlandı

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun Eşi Nilgün Azizoğlu, '20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü' etkinlikleri kapsamında Ölçek Köyünde eğitim öğretim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Ardahan’da Dünya Çocuk Hakları Günü Kutlandı

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri kapsamında Vali Azizoğlu’nun eşi Nilgün Azizoğlu, Jandarma Komutanı Şefaattin Serten’in Eşi Gül Serten ile beraber merkeze bağlı Ölçek Köyü’nü ziyaret etti. İlk olarak Köy okulunu ziyaret eden Nilgün Azizoğlu, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ziyaret ettiği sınıflarda, bu günün Dünya Çocuk Günü olduğunu ifade ederek öğrencilere haklarının neler olduğu yönünde sorular soran Nilgün Azizoğlu, öğrencilerin verdiği cevaplar karşısında duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Öğrencilere haklarını en iyi şekilde kullanmalarını söyleyen Nilgün Azizoğlu, ’’Burada gördüm ki, haklarınızın neler olduğunu zaten biliyorsunuz. Bu çok önemli bir şeydir. Eminim ki sizler haklarınızı sonuna kadar kullanacak ve bu haklarınızı kullanırken de başkalarının hakkına saygı göstereceksiniz’’ dedi.

Nilgün Azizoğlu, ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle birlikte oturarak, minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı da çektiren Nilgün Azizoğlu, öğrencilere yanında getirdiği hediyelerden dağıttı.

Nilgün Azizoğlu, köy içerisinde bazı evleri de ziyaret etti. Evlerde yaşayan anne ve çocuklarıyla uzun süre sohbet eden Azizoğlu, özellikle anne ve çocukların yakın ilgisinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: İHA