Ulu Önder Atatürk´ün Ölümünün 75. Yılı

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, üstün askeri dehası ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak, milli belleğimizde ve dünya tarihinde saygın bir yer edindiğini söyledi.

Ulu Önder Atatürk´ün Ölümünün 75. Yılı

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Atatürk’ün vefatının 75. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihalinin 75. yıldönümünde saygı ve rahmetle andıklarını belirten Köse, Gazi Mustafa Kemal’in, üstün askeri dehası ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak, milli belleğimizde ve dünya tarihinde saygın bir yer edindiğini söyledi.

Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ün ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için yoğun bir gayret gösterdiğini ifade eden Köse, “Bu şuurla bugün bizler, istiklal ruhuna ve kuruluş felsefesine sıkı sıkı sarılarak, Cumhuriyetimizin ideallerini ve hedeflerini, aziz milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için aynı heyecanla, azimle çalışmaktayız. Türkiye bugün bölgesinde yıldızı parlayan, örnek gösterilen bir konuma yükselmiştir” dedi.

11 yıllık AK Parti iktidarında gerçekleştirilen büyük reform ve yatırımlarla Türkiye’nin, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaştırmadan enerjiye, sanayiden dış ticarete, kültür ve sanattan bilim ve spora kadar her alanda gelişme kaydederek bölgesinde ve dünyada lider ülke konumuna ulaştığını belirten Köse şöyle devam etti;
“İnşallah, Cumhuriyetimizin 100. yılında, bugünden çok daha güçlü, çok daha itibarlı, çok daha demokratik, çok daha müreffeh bir ülke olacağız. Yeter ki, gelecek hedeflerimize doğru emin adımlarla yürürken, birlik ve beraberlik içinde kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirelim, özgürlüklerden, temel haklardan, ileri demokratik standartlardan taviz vermeden, barış, huzur ve emniyet içinde yolumuza devam Bu düşüncelerle, vefatının 75. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla ve rahmetle anıyorum.”
Kaynak: İHA