Chp Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu Yer Konusunda Protokol Müdürü İle Tartıştı

10 Kasım Atatürk’ü Anma töreninde CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, duracağı yer konusunda Valilik Protokol Müdürü ile tartıştı.

Chp Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu Yer Konusunda Protokol Müdürü İle Tartıştı

10 Kasım Atatürk’ü Anma töreni öncesinde vatandaşlar ve protokol Cumhuriyet Meydanı’nda bulundu. Vali Orhan Düzgün’ün tören alanına gelişinin beklendiği sırada CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, danışmanını göndererek nerede duracağını sordurttu. Valilik Protokol Müdürü Hüseyin Öztürk yaptığı telefon görüşmeleri sonrasında CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ile konuştu.

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, “Ben milletin vekiliyim. Böyle bir rezalet var mı? Beni gördüğün anda tedbirini alacaksın” diyerek Valilik Protokol Müdürü Hüseyin Öztürk’e çıkıştı. Hüseyin Öztürk ise “Ne yapabilirim?” cevabı verdi.

Tören sonrasında açıklama yapan CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, “Yaşanan kriz, makam sarhoşluğuna kapılmış bir takım insanların milleti yok saymasından başka hiçbir şey değildir. Biz makam sarhoşluğuna kapılmışların yanında değil yüce Türk milletinin yanında bulunarak yüce önderimizi saygıyla andık” diye konuştu.

Kaynak: İHA