Lionslar'dan Kan ve Organ Bağışı Kampanyası

Marmaris Lions Kulübü ‘’Bir can için el ele gönül gönüle Kan ve Organ Bağışı” kampanyası düzenleyerek 2011 yılında hayata geçirdikleri faaliyetlerini devam ettirdi.

Lionslar'dan Kan ve Organ Bağışı Kampanyası
Marmaris Atatürk Meydanında yapılan Kan ve Organ Bağışı kampanyasınaTürk Kızılayı Marmaris Şubesi ve Marmaris Devlet Hastanesi de destek verdi.

Yapılan açıklamada şöyle denildi. Marmaris Lions Kulübü tarafından yapılan açıklamada organ ve kan bağışının önemine değinilerek, "Topluma olan sosyal sorumluluğumuzun gereklerini yerine getirmek için bizde ülkemizde eksikliğini gördüğümüz ve kamuoyunun ilgisinin az olduğu düşündüğümüz ve tek kaynağı da insan olan “Kan ve Organ Bağışı” konusunda, 2011 yılında bu kampanyayı düzenlemeye tüm kulüp üyelerimizin oy birliği ile “bir can için el ele,gönül gönüle” diyerek karar verdik ve yola çıktık.Kampanyamıza Türk Kızılayı Marmaris Şubesi ve Marmaris devlet Hastanesi aktif olarak katılıyor. Marmaris kaymakamlığı, Belediyeler, Odalar ve bir çok sivil toplum kuruluşu da kampanyamıza destek veriyor. Bu yıl hedefimiz daha çok insana ulaşmak, daha çok can kurtarmak. Bu kampanya ile biraz olsun kamuoyunun ilgisini çekip, yurttaşlarımızın kan ve organ bağışında bulunmalarını sağlayabilirsek biz Marmaris Lions Kulübü olarak topluma olan sorumluluğumuzu yerine getirme mutluluğu ve onurunu yaşayacağız" denildi.
Kaynak: İHA