Elazığ Valisi Koçak, Karakoçan'da İncelemelerde Bulundu

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, ilçe gezileri kapsamında gittiği Karakoçan'da incelemelerde bulundu.


Valilik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Koçak, Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran, İl Jandarma Komutanı Albay Sefer Resuloğlu ve kurum müdürleri eşliğinde Karakoçan ilçe merkezi, Yukarı Ovacık köyü ve Sarıcan Beldesi'nde incelemelerde bulunarak, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

İlçe meydanında toplanan vatandaşlarla bir araya gelen Koçak, esnafları da gezerek sohbet etti. Kaymakamlık ve Karakoçan Belediyesi yeni hizmet binasını gezen Koçak, daha sonra Atatürk Parkı'nda vatandaşlarla ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Koçak, halk toplantısının ardından yapımı yeni tamamlanan Kalecik Barajı Sosyal Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. Burada ziyaretiyle ilgili bir değerlendirme yapan Koçak, ilçe ziyaretlerinin kendilerini test etme ve vatandaşların hizmetlere bakış açılarını görmek açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Karakoçan'ın gelişmiş ve gelişme potansiyeli yüksek olan, yeterli insan kaynağına sahip bir ilçe olduğunu ifade eden Koçak, şöyle devam etti:

"Karakoçan'ın gelişip kalkınması için biz de üzerimize düşeni yapacağız ve inşallah çok daha iyi noktalara gelecek. Karakoçan halkı çok sıcak ve mütevazi bir halk, hiç yabancılık çekmedim, adeta kendi köyümde, kendi memleketimde gibi rahat ettim. İlçe ziyaretlerimizi özellikle hafta sonuna denk getirerek devam ettireceğiz. Bu tür ziyaretler kendimizi ve yaptıklarımızı test etmek açısından büyük önem taşımaktadır."

Koçak, daha sonra Sarıcan ve Yukarı Ovacık köyünü de ziyaret etti.

Kaynak: AA