Artvinliler Derneğinden Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.


Gümrükçüoğlu, Külekçi ve beraberindeki yönetim kurulu üylerini makamında kabulünde yaptığı konuşmada, Artvinlilerin çok çalışkan ve girişimci olduklarını söyledi.

Girişimci ve dürüst nitelikleriyle Artvinlilerin Türkiye'ye çok büyük katkılarının olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, "Üniversitelerde okuduğumuz arkadaşlarımızdan iş hayatında veya serbest meslekte bütün Artvinliler özü sözü doğru ve devamlı üreten, ülkelerine katkıda bulunan insanlardır. Artvinli hemşehrilerimizin kentimizin gelişmesine ve kalkınmasına olan katkılarının bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Külekçi ise Artvinliler olarak Trabzon ile bütünleştiklerini ifade ederek, "Trabzon bizim ikinci memleketimiz olmuştur. Artvinliler olarak Trabzon'un kalkınması ve gelişmesi noktasındaki katkılarımız bundan sonra da devam edecektir. Trabzonlu hemşehrilerimizle birlik ve kardeşlik içerisinde yaşamaktan mutluyuz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gümrükçüoğlu'na ziyaretin anısına Artvin'in kültürel ve geleneksel özeliklerini yansıtan ahşap ev maketi hediye edildi.

Kaynak: AA