Prof. Dr. Hüseyin Topallar Eğitim ve Sosyal Tesisi Açıldı

Lüleburgaz Belediyesi'nce Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu bahçesine yaptırılan Prof. Dr. Hüseyin Topallar Eğitim ve Sosyal Tesisi düzenlenen törenle açıldı.


KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, açılış töreninde yaptığı konuşmasında, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu vurguladı.

Kırklareli Üniversitesi'nin her geçen gün geliştiğini ve büyüdüğünü belirten Aykaç, gerek derslik, gerekse sosyal alanlar bakımından büyük sıkıntı yaşandığını söyledi.

Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenci sayısının artması dolayısıyla Lüleburgaz Belediyesi'nden sosyal tesis yapılması için destek istediklerini hatırlatan Aykaç, Kırklareli Üniversitesi bünyesine sosyal tesis kazandırdığı için Lüleburgaz Belediyesi'ne teşekkür etti.

Aykaç, Lüleburgaz Belediyesi'nin tüm belediyelere örnek teşkil etmesi gerektiğini anlattı.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak da, eğitim ve sağlık alanında yapılan yatırımlara her zaman destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından Prof. Dr. Hüseyin Topallar Eğitim ve Sosyal Tesisi'nin açılış kurdelesi Rektör Aykaç, Başkan Halebak ve öğretim üyeleri tarafından kesildi.

Rektör Aykaç ve beraberindekiler, daha sonra tesisi gezdi.

Kaynak: AA