Kaymakam Kayhan’dan Başkan Zenbilci’ye Ziyaret

Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’yi ziyaret etti.

Kaymakam Kayhan’dan Başkan Zenbilci’ye Ziyaret
Kaymakam Kayhan’ı ziyaretinde Başkan Zenbilci, yeni hizmet binasının inşaatı hakkında bilgi verdi.
Bir süre önce Sarıçam Kaymakamlığı’na atanan Ali Murat Kayhan, iadeyi ziyaret kapsamında Başkan Ahmet Zenbilci’yi ziyaret etti. Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Kaymakam Kayhan’a Sarıçam ilçesi, belediyesini tanıttıktan sonra çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Ali Murat Kayhan ile birlikte yeni hizmet binasının inşaatını gezen Başkan Zenbilci, burada bina ve proje hakkında bilgiler verdi. Tüm katları ayrı ayrı inceleyen Başkan Zenbilci ve Kaymakam Ali Murat Kayhan, burada inşaat çalışmaları hakkında ilgili mühendislerden bilgi aldı.

Hizmet binasının mimari projesinin Adana’da ilk kez bir kamu binasında uygulanıyor olmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Zenbilci, bu binanın Adana için kalıcı bir eser olduğunu söyledi.

Belediye hizmet binasının inşaatının tamamlanmasıyla birlikte Sarıçam Belediyesi’nin kurumsallaşma adına önemli bir adım atacağını belirten Başkan Zenbilci, “Sarıçam yeni bir ilçe olması nedeniyle bazı sıkıntıları oldu. Bu sıkıntıları aşmak için çok büyük özveri ve çalışma yaptık. Bu çalışmalar neticesinde önemli ölçüde sorunlarımızı aşma noktasına geldik. Kurucu Belediye olarak ilçemizin temellerini sağlam atıyoruz. Kurumsallaşma adına hizmet binamızı tamamlıyoruz. Belediyenin temel hizmetlerinde önemli mesafe kat ettik” dedi.

Kaynak: İHA