Şebnem Ferah Vodafone Freezone Sponsorluğunda Konser Verecek

Şebnem Ferah Harbiye Açıkhava Konseri, bu yıl Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşecek.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, okula dönüş etkinliklerinin ilk ayağını 29 Eylül'de Maçka Küçükçiftlik Park'ta 15 bin gencin katıldığı festivalle gerçekleştiren Vodafone FreeZone, gençleri müzikle buluşturmaya devam ediyor. Şebnem Ferah, 4 Ekim Cuma akşamı, Harbiye Konseri için Vodafone FreeZone sponsorluğunda Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sahneye çıkacak.

Ferah 3,5 yıl aradan sonra çıkardığı yeni albümü "Od"dan şarkılar seslendirecek ve İstanbul'lu hayranlarıyla buluşacak. Vodafone FreeZone'un Facebook ve Twitter hesaplarını takip eden gençler, yüzlerce konser bileti kazanma şansı yakalayacak. Ayrıca, konserin biletleri Biletix'te de satışa sunuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, şunları kaydetti:

"Yazın kapanışını Vodafone FreeZone'lular için coşkulu iki konserle yapmayı hedefledik. Vodafone FreeZone Okula Dönüş Konserleri'nde, 15 bin genci Teoman, Athena, Bülent Ortaçgil, Can Bonomo, Mabel Matiz, TNK gibi ünlü sanatçılarla buluşturarak coşkuyla kutladık. Freezone'lu gençleri müzik ile buluşturmaya 4 Ekim'de gerçekleşecek Vodafone Freezone Şebnem Ferah Harbiye Açıkhava Konseri ile devam edeceğiz. Ardından tüm Türkiye'ye yayılan Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması ile liseli gençlere ulaşıyor olacağız. Bu vesileyle tüm gençleri FreeZone'un özgür dünyasına bekliyoruz."

Kaynak: AA