Yenimahalle’de Kamusal Alanlara Yenileri Ekleniyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çevredeki vatandaşların da taleplerini göz önünde bulundurarak inşaatı devam eden park ve yapıları yerinde inceledi.

Yenimahalle’de Kamusal Alanlara Yenileri Ekleniyor

Yaşar’ın ilk adresi Şentepe Vericiler’de inşaatı süren Sosyal, Kültürel ve Rekreasyon Alanı oldu. İnşaat bittiğinde Şentepe’nin çehresinin değişeceğini dile getiren Yaşar, “Burada antik tiyatro, seyir terası, açık hava sineması, sergi salonu, 22 adet dükkan, yürüyüş yolu ve engelliler için rampa bir arada olacak. Şentepeli vatandaşlarımız modern bir sosyal tesise kavuşacak. Kültürel ve sosyal anlamda gelişme kaydedeceğimiz kamusal alanlara yenilerini eklemeye devam ediyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
Son haftalarda ardı ardına park açılışını sürdürdüklerini belirten Yaşar, Burç, Barıştepe, Kaletepe, Avcılar mahalleleri, Demetevler ve Macunköy’deki park inşaatlarını görmeye giderek ustalarla görüştü. Vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Yaşar, daha sonra Avcılar Mahallesi Sağlık Ocağı, Onkoloji Hastanesi Belediye Konuk Evi, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Öğrenci Evi, Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Sahası ve Batıkent Kültür Merkezi inşaatlarını gezerek çalışmaları denetledi. Yaşar, son olarak Gülcan Sokağı bordür ve tretuvar çalışmasını yerinde gördü.

Beraberindeki kurmaylarla incelemeyi tamamlayan Yaşar, eksikleri tespit ederek çalışmaların hızlandırılmasını söyledi.

Vatandaşın rahat etmesi için çalışmalara soluksuz devam ettiklerini ifade eden Yaşar, kamusal alanları artırmak için daha fazla çaba harcayacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA