Bbp Genel Başkanı Destici, Bayram Namazını Tacettin Dergahı’nda Kıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bölücü terör örgütü elabaşı Abdullah Öcalan’ın mesajı ile ilgili olarak, “Bu mübarek bayrama İmralı’daki iblisin mesajlarıyla girmemizi gerçekten kabullenemiyorum.

Bbp Genel Başkanı Destici,  Bayram Namazını Tacettin Dergahı’nda Kıldı
30 yıla yakın zamandır Türkiye’yi kan gölüne çevirmiş, Mehmetçiğin, güvenlik güçlerimizin, kundandaki bebeklerimizin kanını elinde bulunduran bir iblisin mesajlarıyla bayramlarımızı ve kurbanlarımızın mundar edilmesine de müsaade edilmemesini istiyorum” dedi.


BBP Genel Başkanı Destici, Kurban Bayramı’nı namazını Tacettin Dergahı’nda kıldı. Namazın ardından vatandaşlarla bayramlaşıp, çocuklara bayram harçlığı veren Destici, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini de ziyaret etti. Destici, kabir başında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti. Destici, daha sonra Yazıcıoğlu'nun mezarına gül bıraktı.

İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan Destici, “İnşallah bu bayram İslam âlemindeki uyanışa vesile olur. İslam alemindeki kan ve gözyaşının sona ermesine vesile olur. Her türlü kötülüğün iyiliklere ve kötülüklere kurban edildiği bir bayram olur” diye konuştu.

Kurban Bayramı’na Öcalan’dan gelen mesajla girmek istemediğini ifade eden Destici, “İmralı’daki iblisin mesajlarıyla girmemizi gerçekten kabullenemiyorum. 30 yıla yakın zamandır Türkiye’yi kan gölüne çevirmiş, Mehmetçiğin, güvenlik güçlerimizin, kundandaki bebeklerimizin kanını elinde bulunduran bir iblisin mesajlarıyla bayramlarımızı ve kurbanlarımızın mundar edilmesine de müsaade edilmemesini istiyorum. Bu bayramda olsun, böyle mübarek bir günde olsun Müslümanların ve inanan insanların şehitlerimizin ailelerinin geride kalanlarının, terör mağdurlarının bu şekilde incitilmemesini ve incitilmesine müsaade edilmemesini istiyorum. Özellikle basın mensupları ve kamuoyunun tam böyle arife gününden başlayarak bebek katilinin mesajlarıyla bayramımızı mundar etmesini müsaade edilmemesini bir kere daha istiyorum. Yeteri kadar meşrulaştırıldı. Yeteri kadar normalleştirildi” şeklinde konuştu

Kaynak: İHA