Melikgazi'nin Bayan Çalışanlarına Büyükkılıç'tan Brifing

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Hizmet binasında çalışan bayanların katıldığı belediye çalışmalarını tanıtım gezisinde yatırım alanları ile yatırım programı hakkında bilgiler verdi.

Melikgazi'nin Bayan Çalışanlarına Büyükkılıç'tan Brifing
Melikgazi Belediyesinin çalışanları ile adeta büyük bir aile olduğunu belediye yönetiminde ‘ben’ değil ‘biz’ ilkesi çerçevesinde çalışmaların yerine getirildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlarda emeği olanların bir çoğu bu yatırımları bizzat görme imkanı bulamamaktadır. Çünkü hizmet ve yatırımın başlangıcında projelendiren, ihaleye çıkan ve ihaleyi sonuçlandıran ekip belediye hizmet binasında görev yapmakta ve çalışma alanlarında yapılanları bizzat görme imkânı bulamamaktadır. Bu neden ile belediyemizde çalışan bayan personel için tanıtım brifingi düzenledik. Sosyal ve spor tesisler, kapalı semt pazaryerleri, spor salonları, yeni açılan yollar ile sosyal konutları tek tek gezerek bilgilendirdik.Özellikle bayanlara yönelik meslek edindirme kurslarını, aerobik salonlarını, açık alan aletli jimnastik yerlerini, çocuk oyun alanlarını, nikah salonlarını beğenen bayan çalışanlar, belediye olarak kreş açılması talebinde bulundular'' dedi.

Her vesile ile belediye çalışma alanları, hizmet ve yatırımlar için dernek, mesleki oda, mahalle muhtarı, sivil toplum kuruluşları gibi topluluklara görsel tanıtım yapıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin örnek ve referans hizmetlerinde emeği geçenlere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA