Karizma Akademi Derneği, Adü’lü Öğrencileri Buluşturdu

Karizma Akademi Gençlik Kültür ve Spor Derneği, Pınarbaşı mevkiinde düzenlediği oryantasyon programında Adnan Menderes Üniversitesi Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencilerini bir ayara getirdi.

Karizma Akademi Derneği, Adü’lü Öğrencileri Buluşturdu
ADÜ’ye yeni kayıt yaptıran öğrencilerin Aydın’a daha çabuk uyum sağlamaları için bu organizasyonu yaptıklarını belirten ADÜ Karizma Akademi Gençlik Kültür ve Spor Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Özkan, yıl içerisinde de değişik etkinlikler yapmayı planladıklarını söyledi.

Yeni kurulan Karizma Akademi Gençlik Kültür ve Spor Derneğinin düzenlediği oryantosyon programı hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Özkan, “Derneğimizi yeni kurduk. Üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenci arkadaşlarımızın Aydın’a uyum sürecini erken atlatmaları, bir arada kaynaşmaları amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu etkinliğimizde derneğimize 750 kişi kayıt yaptırdı. Türkiye’nin farklı illerinden Aydın’a gelen öğrencilerin mesleki edinme kurslarına faydalı alanlara yönletmek amacıyla düzenlenecek kurslar hakkında genel bilgiler aktardık. Gençlerin boş zamanlarını daha değerlendirmeleri için yıl içerisinde değişik gezi aktiviteler düzenleyeceğiz” dedi.

Aydın merkez Pınarbaşı Mesire Alanı’ndaki oryantasyon programına katılan üniversite öğrencileri, tırmanma duvarı, rodio, sumo güreşi, canlı langırt ve çeşitli aktivitelerle eğlendiler. Öğrencilere, tavuklu pilav ve Osmanlı macunu ikram edildi.
Kaynak: İHA