Kurtlar Vadisi Pusu 180. bölüm 1.ve 2. fragmanı izle...

Kurtlar Vadisi Pusu 180. Bölüm 1. ve 2.Fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 180. bölüm 1. fragmanın ardından 2. fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 180. Bölüm 31 Ocak'ta Perşembe günü ATV ekranlarında olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 180. bölüm 1.ve 2. fragmanı izle...
Kurtlar Vadisi Pusu 180. Bölüm 1. ve 2.Fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 180. bölüm 1. fragmanın ardından 2. fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 180. Bölüm 31 Ocak'ta Perşembe günü ATV ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 180. Bölümünde neler olacağı ise merak konusu. Kurtlar Vadisi Pusu 10. Yılında ATV ekranlarında devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde Polat Alemdar kendisiyle yüzleşiyor. Kurtlar Vadisi Pusu 180.Bölümünde Abdülhey ve Kara da Polat'ın yaşadığını öğreniyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 180. bölüm 1. ve 2.fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu 180. Bölümde Yaşanacaklar...

Kurtlar Vadisi Pusu'nun bir önceki bölümünde Leyla, sağlığı iyice bozulmasına rağmen operasyonlara devam eden Polat'a engel olmaya çalışmıştı. Eşref'i ortadan kaldırmak amacıyla Abdülhey'i kullanmaya çalışan Sencer, ona bir görev vermişti.

Hemen ardından da KGT Başkanlığı için kendi istediği birinin görevlendirilmesini talep etmişti. Beklenen karşılaşma gerçekleşmiş ve Maskeli ile Abdülhey karşı karşıya gelmişti. Diğer yandan Maskeli'nin Polat olduğunu bilen Talha, bu gerçeği bir başkasıyla daha paylaşmıştı.

Aksaçlı'nın Polat'a hakkında çok gizli bilgiler verdiği Sencer, tekerlekli sandalyeden kalkar kalkmaz birini vurmuştu. 31 Ocak Perşembe akşamı ATV'de yayımlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 180. Bölüm özeti çok yakında!

Kurtlar Vadisi Pusu heyecan dolu 180. Bölümü ile 31 Ocak Perşembe akşamı ATV'de!

Kurtlar Vadisi'ne Büyük Şok!


Doğu Türkistan Derneği Genel Başkanı ve Dünya Uygur Kongresi Başkan Yardımcısı Seyit Tümtürk, Çin Hükümeti'nin Türk televizyon dizilerini yasakladığını söyledi. Çin hükümetinin yasaklarla insanları yıldırma politikası uyguladığını ifade eden Seyit Tümtürk, Doğu Türkistan bölgesinde baskıların devam ettiğine dikkat çekti.

Son olarak bölgede en çok ilgi gören dizilerden olan 'Kurtlar Vadisi'nin izlenmesinin yasaklandığını belirten Tümtürk,'Sadece Türk dizileri değil, insanların ay yıldızlı tişört giymeleri bile yasaklanmıştır' iddiasında bulundu.