Halef-selef tartışması yeniden mi alevlenecek?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, daha önce Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’le arasını açan konuyu yeniden Başbakan Erdoğan’a iletecek.

Halef-selef tartışması yeniden mi alevlenecek?
CNN Türk ekranlarında yayınlanan “Aykırı Sorular” programına konuk olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, eş durumundan tayin bekleyen öğretmenlerin durumunu Başbakan Erdoğan'a ileteceğini söyledi.

BAŞBAKAN'A İLETECEĞİM

Programda bir soru üzerine açıklama yapan Çelik “Ben bu konuyu milletin vekili olarak Başbakan Erdoğan'a ileteceğim. Ben Milli Eğitim Bakanı'na talimat verme konumunda bir adam değilim. Sayın Başbakan'a ileteceğim” dedi.

GAZETECİLERİ İYİ FİTNE YAPAR


Bu sözler üzerine programın sunucusu Enver Aysever “Zaten aranızda iyi değil.” deyince Çelik şu sözlerle Aysever'e yanıt verdi:
“Aramızın iyi olup olmadığınızı nerden biliyorsunuz. Gazeteciler iyi fitne yapar biliyorsunuz. Aramıza girmeyin” dedi.

DAHA ÖNCE ARALARI AÇILMIŞTI

Eş durumundan tayin bekleyen öğretmenlerin durumu Eylül ayı başarında da gündeme gelmiş, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve seleflerini karşı karşıya getirmişti. Hüseyin Çelik'in konuyu Başbakan'a iletmesine Nimet Baş'ın destek vermesi çarpıcı söylentilerin çıkmasına neden olmuş ve Ömer Dinçer'le Hüseyin Çelik ile Nimet Baş'ı arasının açık olduğu yorumları yapılmıştı.

BEYAZ GAZETE