Artvin'de Aynı Yerde İki Ayrı Trafik Kazası

Yusufeli ilçesi yakınlarında, buzlanma nedeniyle bir otomobil Çoruh Nehri'ne düştü. Kurtarma çalışmaları sırasında aynı yerde bir minibüs yol kenarına devrildi. Art arda meydana gelen iki kazada 9 kişi yaralandı.

İlçenin Narlık köyü mevkisinde Emrah Koçak idaresindeki 06 DE 2880 plakalı otomobil, yoldaki buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Çoruh Nehri'ne yuvarlandı.

İlçedeki bir inşaat firmasında çalışan Koçak ve beraberindeki İsmail Kanpolat, Ayhan Karaca, Fatih Benekli ve Tolga Çamer , Artvin Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince nehirden yaralı halde çıkarıldı.

Yaralılar, ambulansla Artvin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kurtarma çalışmaları sırasında aynı firmanın çalışanlarını taşıyan sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 DT 5533 plakalı minibüs, kazanın olduğu mevkide yol kenarına devrildi.

Minibüste bulunan Osman Zeytinci , Metin Doğan , Osman Gül ve Fuat Seçkin , yaralandı. Yaralılar, Yusufeli ve Artvin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Aynı yerde art arda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında yaralanan 9 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA