Bartın'da Kavga Eden Arkadaşlarını Ayırmak İsterken Bıçaklanarak Ölen Üniversite Öğrencisi Toprağa Verildi

Bartın'da kavga eden arkadaşlarını ayırmak isterken bıçaklanarak ölen üniversite öğrencisi toprağa verildi.

Bir süre aynı evde oturan ve kira ödemesi nedeniyle kavga eden arkadaşlarını ayırmak istediği sırada Mehmet Nurullah Durgun tarafından bıçaklanarak öldürülen Tuncay Balcı için Kozcağız beldesi Şirinköy Köyü'nde cenaze töreni düzendi.

Balcı, evinin önünde okunan Kur'an-ı Kerim ve duaların ardından tabuta sarılı montuyla Şirinköy köyü merkez camisine getirildi.

Balcı, burada kılınan cenaze namazının ardından aynı köydeki aile kabristanına defnedildi.

Cenaze törenine Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mete Gündoğan, Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Tunay, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Emre, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Tümen, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

-Olay-

İddiaya göre, Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Mehmet Nurullah Durgun ile arkadaşı Burak Sabri Fırat bir süre oturdukları evin kirası nedeniyle tartışmaya başlamıştı.

Karaköy mahallesindeki Meslek Yüksekokulu'nun önündeki tartışma sırasında Durgun, Fırat'ın evinde misafir olan ve kavgayı ayırmak isteyen Bartın Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü 2. sınıf öğrencisi Tuncay Balcı'yı bıçaklayarak öldürmüştü.

Olayın ardından gözaltına alınan Durgun, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Muhabir: Selim Bostancı

Yayıncı: Ebubekir Gülüm
Kaynak: AA